fbpx
Menu Close

Tim in kontakti

MojcaKrižnar

Mojca Križnar, vodja Points of You® Slovenija in certificirana trenerka L.1 in L.2 programov Akademije

Mojca skrbi za razvoj lokalne skupnosti udeležencev Points of You® Akademije in trenerjev, za izvedbo programov Akademije in delavnic po meri za organizacije in zaključene skupine po Points of You® pristopu.

“Points of You® me je nagovoril s svojo ambicijo in poslanstvom odpiranja src in bujenja razuma po celem svetu – na igriv, dovršen in poglobljen način. Svoj doprinos vidim v razvoju strokovne in laične javnosti, kakor tudi v ozaveščanju delovnih sredin o vplivu izgradnje humanih delovnih pogojev na dolgoročno poslovno uspešnost in izboljšanje kakovosti življenja.”

Post  Phone   

Lenka Trdina

Lenka Trdina, grafična oblikovalka in skrbnica Points of You® lokalnih družabnih omrežij

Lenka skrbi za oblikovanje prijaznih, barvitih in igrivih sporočil, razvoj blagovne znamke Points of You® ter FB, LI, IG skupnosti v Sloveniji in informiranje javnosti o dogodkih, delavnicah in novostih.   

“Ko se fotografijo, ki je sama po sebi zgolj grafični element, vzame v roke in se ji dopusti da vzbudi asociacije, dobi moč. Čar Points of You® orodij vidim v zavezanosti da se to moč fotografije uporabi za pozitivno osmišljeno izkušnjo.”

 

Post   

Certificirani moderatorji:

Irena_Grofelnik

Irena Grofelnik, EMBA, prodajna trenerka in certificirana trenerka L.1 in L.2 programov Akademije

Izkušena snovalka strategij, srčna voditeljica, prodajna trenerka in coachinja, z bogatimi mednarodimi izkušnjami, verjame, da je iskanje nenehne motivacije za doseganje ciljev najtežji proces slehernega posameznika. Poklici, kjer smo predani ljudem, sodijo med nabolj stresne, zato je negovanje sebe in notranjega zadovoljstva nujno. In metoda Points of you® ponuja ravno to.

 »Raziskovanje po spletu me je 2017 privedlo do Points of you® in takoj sem vedela, da želim to vnesti ne samo v svoje življenje, temveč v življenja vseh, ki bod znali začutiti globino metode. Misleč, da je tok delavnic predvidljiv, sem vedno znova presenečena nad nepričakovanim, zato orodja naravnost obožujem. Delo s Points of you® je kot obisk zabaviščnega parka. Dokler se ne prepustiš, v popolnosti ne doživiš.«

 

Post  Phone   

Alenka_Magajne

mag. Alenka Magajne, certificirana trenerka L.1 programov Akademije

Svetovalka, mentorica in organizatorka izobraževanja odraslih na Ljudski univerzi Ajdovščina. 

 »Orodje Points of You® me je navdušilo, saj je enostavno za uporabo, hkrati pa deluje zelo globoko. Na nevsiljiv način izzove občutke, želje, dvome … in vodi do samega bistva posameznika

 

Post  Phone   

Dragana Prijanovic

Dragana Prijanovič, certificirana trenerka L.1 programov Akademije

Professional Certified Coach (PCC), NLP Trener, facilitatorka in izobraževalna trenerka

»Orodja Points of You® me navdihujejo in so me pritegnila, ker so kreativna, zabavna, inovativna in nudijo brezmejne možnosti in vpoglede. Uporabna so tako v coaching procesu, kot na delavnicah in kar je najlepše – tudi v zasebnem življenju za igrivo in kreativno preživljanje prostega časa v krogu  najbližjih. Vsaka fotografija je skrbno izbrana, ima svojo zgodbo in prodre globoko v nezavedno.  Vsak proces, ki ga lahko izvedete z orodji Points of You® je skrbno premišljen in dovršen do najmanjše podrobnosti, rezultati procesa vedno znova navdušijo in presenetijo z globino uvidov.«

 

Post  Phone